Jachthaven Het Anker

Jachthaven Het Anker is, naar men zegt de mooiste thuishaven van Loosdrecht. De haven ligt verscholen midden in de natuur en biedt ruime ligplaatsen, moderne steigers en stroompunten, goede parkeervoorzieningen en een winterstalling voor 300 boten. Je kunt hier ook terecht voor reparatie, onderhoud en professionele service van een eigen boot.

Vakantiehuis Woonboot
Geniet van een heerlijke vakantie in een luxe woonstudio aan de plassen, op een mooi aangelegd vakantiepark. Tijdens een verblijf kan er gebruik gemaakt worden van de verschillende faciliteiten op het park, waaronder van de verhuurfietsen.  

Deze woonboot is ingericht als een studio. Het slaapgedeelte is via een wand afgescheiden van de keuken en het woongedeelte. De lichte woonkamer heeft een ruime zithoek en een eettafel met geweldig uitzicht op het water. De aangrenzende open keuken is van alle gemakken voorzien om een heerlijke maaltijd te bereiden. 

Watersport liefhebbers kunnen hier volop genieten van alle recreatiemogelijkheden. Naast de adembenemende vaarroutes kunnen er bijvoorbeeld kano’s worden gehuurd. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen door de aanwezigheid van prachtige fiets- en wandelroutes in de natuurgebieden van Wijdemeren, rondom de plassen. Aan de plassen liggen tal van leuke bars en restaurants.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Dinsdag 08:30 17:30
Woensdag 08:30 17:30
Donderdag 08:30 17:30
Vrijdag 08:30 17:30
Zaterdag 08:30 17:30