Jachthaven Het Anker

Jachthaven Het Anker is, naar men zegt de mooiste thuishaven van Loosdrecht. Hier ligt een nieuwe woonboot die u kunt huren voor een heerlijke vakantie aan de Loosdrechtse Plassen.

Achter dit uitnodigend entree ligt een prachtige haven verscholen midden in de natuur. De rust en de ruime opzet brengen u direct in de juiste vakantiestemming. Ideaal om op een mooie zomeravond of gedurende een welverdiende week vakantie in uw zeilboot, motorboot of sloep de plassen op te gaan. 
 Ruime ligplaatsen, moderne steigers en stroompunten, zeer goede parkeervoorzieningen en in de winter bieden we voor 300 boten overdekte stalling in de hallen. Voor reparatie, onderhoud en professionele service van uw boot en motor kunt u bij ons terecht.
Het havenkantoor bevindt zich in het rechter gebouw. De medewerkers van Het Anker staan u graag te woord.

Over het vakantiehuis:
Geniet van een heerlijke vakantie in deze unieke en luxe “woonstudio” aan de plassen, op een mooi aangelegd vakantiepark. Wanneer u deze accommodatie huurt, kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten op het park, waaronder de verhuur van fietsen.

Deze woonboot is ingericht als een studio. Het slaapgedeelte is via een wand afgescheiden van de keuken en het woongedeelte. De lichte woonkamer heeft een ruime zithoek en een eettafel met geweldig uitzicht op het water. De aangrenzende open keuken is van alle gemakken voorzien om een heerlijke maaltijd te bereiden. Beleef het ultieme vakantiegevoel en ga er lekker op uit in deze prachtige omgeving en geniet aan het einde van de dag van de ontspannen massage douche!
Watersport liefhebbers kunnen hier volop genieten van alle recreatie mogelijkheden. Naast de adembenemende vaarroutes kunnen er bijvoorbeeld kano’s worden gehuurd. Ook natuurliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen door de aanwezigheid van prachtige fiets- en wandelroutes in de natuurgebieden van Wijdemeren, rondom de plassen. Aan de plassen liggen tal van leuke restaurants en barretjes.

Praktische informatie

Dag Van Tot
Dinsdag 08:30 17:30
Woensdag 08:30 17:30
Donderdag 08:30 17:30
Vrijdag 08:30 17:30
Zaterdag 08:30 17:30

Oud-Loosdrechtsedijk Model.NdtrcItem.HouseNumber
1231 LS, Loosdrecht