“Iedereen in beweging, bewegen wordt beloond”

zaterdag 4 mei 2019

Zondag 2 juni 2019 wordt de 31 editie van de BandenMaat Driedorpenloop gehouden. Ten opzichte van vorig jaar zijn er een aantal zaken veranderd. Allereerst het aanvangstijdstip van het evenement. De Thuizbij Kidsrun start nu om 11.30 uur en de overige afstanden starten om 12.00 uur. Het aanvangstijdstip van de wandeltocht over 15 of 20 kilometer is ongewijzigd, namelijk 09.30 uur.

Naast de aanvangstijden heeft er ook een wijziging plaats gevonden van de hoofdsponsors.
Na zeer vele jaren hebben we afscheid genomen van onze hoofdsponsor de Rabobank, we zijn de Rabobank zeer dankbaar voor hun steun de  afgelopen jaren aan ons evenement. En we zijn erg blij dat BandenMaat (uw banden en velgen specialist) bereid is gevonden hoofdsponsor te willen worden van ons evenement. BandenMaat was al jaren sponsor van de Kidsrun, en zijn nu dus door geschoven als hoofdsponsor. Ook voor de Kidsrun zijn we in de gelukkige omstandigheid een nieuwe sponsor gevonden te hebben en wel Thuizbij Kinderopvang. Thuizbij verzorgt al jaren de training voor de Kidsrun en neemt altijd deel aan de Kidsrun met veel van hun jonge clientèle.

We proberen deze editie zoveel mogelijk mensen aan het lopen te krijgen, ook jongeren. Het motto is dan ook “Iedereen in Beweging, bewegen wordt beloond”. Er zijn een aantal actieve wervingsacties gaande waarmee we proberen zoveel mogelijk deelnemers aan de start te krijgen. Alle basisscholen in de Gemeente Wijdemeren zijn aangeschreven en zullen ook nog persoonlijk benaderd worden met de vraag met zoveel mogelijk scholieren deel te nemen. Tevens bieden we de mogelijkheid de deelnemers in de weken vooraf gaande de DrieDorpenloop te trainen. De school met het hoogste opkomst percentage ontvangt als beloning een heel mooi audio systeem welke naar onze mening altijd goed van pas komt op de school. Daarnaast zijn er sportverenigingen benaderd om collectief als team deel te nemen, het team met het hoogste opkomst percentage krijgt een leuk teamuitje aangeboden door De DrieDorpenloop. En daarnaast roepen we uiteraard ook ieder ander op om te komen deelnemen aan de gezelligste loop van ’t Gooi op 2 juni. Ook dit wordt beloond, namelijk met een betere gezondheid en een leuke herinnering voor iedere deelnemer.

Evenals voorgaande jaren bestaat de DrieDorpenloop uit de afstanden 1,5 kilometer (Kidsrun) , 4, 7, 12 en 21 kilometer. En heeft u geen interesse in hardlopen dan kunt u kiezen uit een van de twee wandeltochten (15 of 20 km). Kortom voor een ieder valt er te bewegen.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website www.driedorpenloop.nl