De nieuwe Recreatiekrant regio Utrecht is uit!

maandag 27 augustus 2018

De Recreatiekrant regio Utrecht - september/oktober is nu uit. Dit nummer staat ook weer boordevol leuke tips om deze regio te verkennen.

Van nazomerwandelen op de Utrechtse Heuvelrug tot het verkennen van de Utrechtse kastelen en buitenplaatsen. En wat dacht je van een storytrail stadswandeling door Utrecht? Ben je benieuwd naar de diverse evenementen in de regio Utrecht - en de Vechtstreek - in de komende maanden? Kijk voor meer informatie over evenementen en leuke vrijetijd-tips in de nieuwste recreatiekrant.

Fotowedstrijd NPUH 15 jaar
Wanneer je gaat wandelen op de Utrechtse Heuvelrug, vergeet dan vooral niet om onderweg wat mooie plaatjes te schieten. Zo kun je mee doen aan de Fotowedstrijd in het kader van het 15-jarig bestaan van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Fotografeer jouw favoriete plek op de Utrechtse Heuvelrug, deel dit met NPUH en laat weten waarom het je favoriete plek is. Dit kan van alles zijn. Van een mooi stukje natuur tot leukste koffietent, van gezelligste picknickplek tot favoriete MTB route. Behoor jij tot een van de 15 winnaars dan wordt je foto in het magazine “… wat de Heuvelrug met je doet” geplaatst en je maakt kans op een onvergetelijk verblijf in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Kijk voor meer informatie over de Fotowedstrijd op de website van NPUH.