Wandelen langs de krokussen van Jagtlust 's Graveland

Bewonder de krokussen op de ’s-Gravelandse buitenplaats Jagtlust van dichtbij. Deze wandeling met de boswachter duurt twee uur.

Wandel mee en ontdek Jagtlust
De krokussen op Jagtlust zijn elk voorjaar weer een bezienswaardigheid. Het gazon voor de fraaie theekoepel ziet dan paars van deze prachtige voorjaarsbloeiers. Ga mee met de boswachter en ontdek nog meer bijzonders tijdens deze wandeling. Zoals het historische speelhuisje voor kinderen, het hunebed, de grot, het oude landhuis en de '12 apostelen'.

Wandelen langs natuur en cultuur
Ontdek buitenplaats Jagtlust waar natuur en cultuur samengaan. Tijdens deze wandeling staan de hoogtepunten centraal, bijvoorbeeld de geschiedenis, de bewoners, bomen of planten. De historische 's-Gravelandse Buitenplaatsen hebben elk hun eigen karakter. Leer ze allemaal kennen!

Handig om te weten
Een kwartier voor aanvang aanwezig zijn.
Honden mogen helaas niet mee.
Controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur.
Voor alle activiteiten geldt deelname uitsluitend na aanmelding en betaling vooraf via de website.

toegang leden 5.00
toegang niet-leden 8.00