Rederij Loosdrecht

Welkom aan boord bij Rederij Loosdrecht. De Loosdrechtse plassen en de Vecht behoren tot de mooiste natuur en cultuur gebieden van Nederland. Op deze rondvaart kunt U onbezorgd genieten vanuit uw salon op het bovendek of op het beneden dek, van aan de Vecht gelegen pittoreske dorpen, prachtige kastelen, romantische theekoepels en buitenplaatsen.

Uw boottocht vaart daarbij, afhankelijk van de gekozen route, door de gemeenten Wijdemeren met Breukeleveen en Loosdrecht en Stichtse Vecht met de Vecht dorpen Maarssen, Breukelen, Nieuwersluis, Loenen aan de Vecht en Vreeland.

Tijdens uw rondvaart vertelt de schipper over het ontstaan van het plassengebied en de historische bezienswaardigheden langs de Vecht. Bent u minder goed ter been of gebonden aan een rolstoel? De Bommelervaart is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mindervalide.
Uw rondvaart is naar wens in te vullen. Onze medewerkers geven u graag en passend advies en maken van uw vaartocht iets bijzonders. Met onze rondvaartboten de Bommelervaart, de Labora, de Warber of de Gina kunt u varen over de Vecht en de Loosdrechtse plassen.

Onze andere schepen ms Gina , ms Warber en ms Labora zijn geschikt voor kleinere groepen van 6 tot 40 personen. Zij kunnen ook voor een privé rondvaart geheel naar uw wens worden ingezet.

Rederij Loosdrecht is met het openbaar vervoer bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid.

Ga voor alle routes in de prachtige regio Gooi & Vecht en verdere toeristische informatie naar de officiële VVV site van de regio.

Rondvaarten, feesten en partijen kunnen beginnen bij:
De Porseleinhaven tegenover Boegspriet 11, 1231 HC Loosdrecht Fletcher Hotel rondvaart Oud-Loosdrechtsedijk 253, 1231 LZ Loosdrecht Recreatiecentrum Mijnden Bloklaan 22a 1231 AZ Loosdrecht

Praktische informatie

Voorzieningen gehandicapten
ITS geclassificeerd Nee
Toegankelijk voor gehandicapten Ja
Aangepast voor gehandicapten Ja
rolstoeltoegankelijk toilet Ja