Ontdek de vogels van ’s-Graveland

Lente! De lente kleurt de natuur na een lange grijze winter. Beginnende vogelaars maken een wandeling met onze boswachter en ontdekken de gevleugelde bewoners van de 's-Gravelandse buitenplaatsen. Zie de lente én hoor de vogels de natuur kleur geven! Deze wandeling voor volwassenen duurt ongeveer 2 uur.

De lente kleurt de natuur na een lange grijze winter. Veel vogels zijn teruggekeerd uit warme overwinteringsgebieden. Na een lange tocht van duizenden kilometers, soms voorbij de Sahara, houden ze nu weer de vaste gevleugelde bewoners van de 's-Gravelandse Buitenplaatsen gezelschap. Een bont gezelschap.

Word vogelkenner
Leer de vogels van 's-Graveland kennen. Van de boswachter leer je hun namen en eigenaardigheden. Je wandelt 1,5 uur lang in bossen, door weides en over akkers van de eeuwenoude buitenplaatsen op zoek naar bijzondere vogels.

Weet je bijvoorbeeld het verschil tussen de havik en de sperwer? En herken je de putter aan zijn verenkleed? Ga mee! Kijk, herken, benoem de vogels en luister naar al dat mooie gefluit.

Handig om te weten:
De wandeling duurt 2 uur en is geschikt voor volwassenen;
Honden mogen helaas niet mee;
Neem je verrekijker mee;
Controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur;
Reserveer snel, want vol = vol. Er is een maximum aantal deelnemers!

Voor alle activiteiten geldt deelname uitsluitend na aanmelding en betaling vooraf via deze website.

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 8.00
€ 5.00 lid NM

Zondag 14 april 2019 Vanaf 10:00 tot en met 12:00

Noordereinde Model.NdtrcItem.HouseNumber
1243 JJ, 's-Graveland