OERRR Paasspeurtocht in 's-Graveland

Zoek tijdens deze speurtocht de verstopte eieren en ontdek welk ei van welke vogel is. Deze speurtocht duurt ongeveer 1 uur en is voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.

In het bos van Boekesteyn bij Bezoekercentrum Gooi en Vechtstreek in 's-Graveland heeft de paashaas eieren verstopt van verschillende vogels. Volg de route en vind ze allemaal. Ontdek op de zoekkaart welk ei bij welke vogel hoort. Als je alle eieren hebt gevonden, kom je misschien de paashaas tegen en krijg je van hem een echt paasei!

Daarna kan je wat lekkers halen bij restaurant Brambergen en gratis ravotten in Speelnatuur van OERRR.

Handig om te weten:
Er zijn verschillende starttijden.
Dit is een gezinsexcursie, zowel volwassenen als kinderen melden zich aan als deelnemer.
Deze activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar.
Koop van te voren je tickets online.

Prijs
LMTS Prijsomschrijving Kosten: Kinderen (leden) €4.50, Kinderen (niet-leden) €7.50
Kinderen € 4.00 lid NM
Kinderen € 7.00