OERR Fotograferen in de natuur met je smartphone in ’s-Graveland

Heb je altijd al willen leren hoe je met je smartphone mooie natuurfoto’s maakt? Kom dan naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek en ga samen met de boswachter en onze natuurfotograaf op ontdekkingsreis door de natuur. Deze gezinsactiviteit voor kinderen vanaf 9 jaar, duurt ongeveer 2 uur.

Fotograferen.....
Bijna iedereen heeft tegenwoordig een smartphone. Fotograferen is daardoor heel makkelijk geworden, maar mooie foto’s maken blijft toch best wel lastig. Zeker als je ze graag buiten in de natuur maakt.

Heb je altijd al willen leren hoe je mooie natuurfoto’s met je smartphone maakt? Kom dan naar Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek en ga samen met de boswachter en onze natuurfotograaf op pad.
Onderweg vertelt de boswachter over alles wat je in het bos tegenkomt en van onze fotograaf leer je hoe je daar de mooiste foto‘s van maakt. Als je foto’s maakt moet je goed om je heen kijken, op zoek naar dingen die je mooi vindt, en neem je alles wat je ziet in je op.
Ontdekkingsreis
Tijdens de ontdekkingsreis over de ’s-Gravelandse buitenplaatsen leer je alles over fotograferen met je smartphone. Doe je leuke opdrachten en krijg je fotografie tips & tricks. Van basistechnieken tot perspectief. Het enige wat je nodig hebt is een smartphone!
Deze gezinsactiviteit start in de Eekhoornzaal van Bezoekerscentrum Gooi en Vechtstreek, met een korte uitleg over wat je allemaal gaat doen. Na een wandeling van ongeveer 1,5 uur kom je weer terug in het bezoekerscentrum. Daar bekijk je samen met de andere deelnemers naar de mooiste resultaten. Natuurlijk zorgen we voor een kop koffie of thee en een glaasje limonade.

Ga daarna gratis ravotten in Speelnatuur van OERRR of breng een bezoek aan restaurant Brambergen.

Handig om te weten:
Dit is een gezinsexcursie, zowel volwassenen als kinderen melden zich aan als deelnemer.
Per kind kan er 1 (groot)ouder of verzorger mee.
Deze activiteit is geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 9 jaar.
Koop van tevoren je tickets online.
Als deelnemer van deze gezinsactiviteit krijg je gratis toegang tot Speelnatuur van OERRR.
LET OP: Dit is een gezinsactiviteit, geen activiteit voor volwassenen.
Honden kunnen niet mee.
Zorg dat je een kwartier van tevoren aanwezig bent.

Kosten Volwassen Normaal € 11,00/ Ledenprijs € 8,00 Kinderen Normaal € 9,00/ Ledenprijs € 6,00

Zondag 7 april 2019 Vanaf 10:30 tot en met 12:30

Noordereinde Model.NdtrcItem.HouseNumber