Kunst aan de Dijk Kortenhoef: Trio Bell'Arte

Violist Noé Inui, cellist Benedict Kloeckner en pianist Vassilis Varvaresos geven in wisselende samenstelling al vijf jaar lang fabuleuze concerten in het uitverkochte Oude Kerkje in Kortenhoef. En niet voor niets. Publiek en musici betoveren elkaar.

Wie herinnert zich nog de bijzondere Goethe/Schubert avond met Noé Inui, Vassilis Varvaresos en Chiara Tissen?
In seizoen 17/18 verzorgden Benedict Gloekner en Anna Fedorova een uitverkocht prachtig concert en Noé Inui met Vassilis Varvaresos en Alexander Warenberg (invaller voor Ella van Poucke) eveneens een uitverkocht concert.
Voor hun eerste lustrum in Kortenhoef komen ze terug in de oude vertrouwde samenstelling van het klassieke pianotrio met een geheel Frans programma: So French met werken van Tailleferre, Ravel, en Saint Saëns.

Donderdag 14 februari 2019 vanaf 20:15

Kortenhoefsedijk Model.NdtrcItem.HouseNumber