'Jingle All The Way' Kerstconcert met Fun4All en Snowe in Loosdrecht

Op donderdag 20 december vindt een uniek kerstconcert in de Sijpekerk plaats: een samenwerking tussen de koren Snowe en Fun4All. De Loosdrechtse koren hebben al wel eerder op eenzelfde locatie gezongen (tijdens het Korenfestival van 2017) maar nog niet eerder samen een concert verzorgd.

Er staat een aantal traditionele stukken op het programma, maar het grootste deel bestaat uit moderne, internationale kerstnummers die u zeker kent! Tijdens het concert zingen beide koren een aantal stukken afzonderlijk, maar ook een aantal samen. Een combo verzorgt de muzikale omlijsting.

Voor een hartverwarmende en muzikale start van de kerstdagen nodigen we u van harte uit voor dit concert. Kaarten zijn te koop via www.fun4all.nu.

Donderdag 20 december 2018 Vanaf 20:15 tot en met 21:30

nieuw-loosdrechtsedijk Model.NdtrcItem.HouseNumber