De Dillewijn Ankeveen: Concert met 'No Sweat'

De band No Sweat is voorlopig niet weg te denken uit het programma van Bultpop. No Sweat, ‘the band formerly known as ‘Let But Sit’’, is een band met muzikanten waarvan de roots voornamelijk in Ankeveen liggen. Al bijna 25 jaar is muziek hun excuus om een feestje te bouwen. Swing mee met ouderwetse rockhits en hedendaagse popmuziek!

Bultpop is een serie popconcerten, opgedragen aan de helaas te vroeg overleden Ankevener Henk (Bult) Bezemer. Hij was een grote stimulator voor de ontwikkeling van het popgebeuren in Ankeveen.

Aanvang: 16.30 uur (zaal open 16.00 uur)
Beperkt aantal zitplaatsen
Kaarten: € 7,- aan de zaal. Voorverkoop: € 6,- via Het Wapen van Ankeveen.

Na afloop van het concert kunt u in het Wapen van Ankeveen genieten van STEF’S SPECIAL. Kaarten voor dit diner + concert zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Het Wapen van Ankeveen voor € 20,-.

Zondag 19 mei 2019 vanaf 16:30

Stichts End Model.NdtrcItem.HouseNumber