De Avontuurfabriek Loosdrecht

Op zoek naar een leuk uitje voor je familie en vrienden ? Een ochtend, middag en/of avondvullend programma ? Alles is mogelijk bij de Avontuurfabriek.

Op onze unieke (indoor) locatie bieden wij meer dan 50 verschillende activiteiten aan die tevens ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Naast de activiteiten bieden wij ook de mogelijkheid om bij ons te steengrillen.
Al met al, een unieke combinatie op één locatie!

Wat is er  te doen bij de Avontuurfabriek?
Naast dat je bij ons kan LED Bowlen, Fluorgolfen en Lasergamen, hebben wij nog een tal van andere activiteiten:
LED Karten is karten met vermaak. De muziek op de achtergrond geeft een heerlijke sfeer tijdens je kart heat. Of zie je jezelf al lekker solex rijden, of rijden in een stoere buggy en de wind door je haren voelen.

Of ben je meer van het voetballen?  Probeer dan ons Bungee Soccer of Biljart voetbal of funny voetbalpakket.

Ook hilarisch is All-in the game; dit zijn spannende en leuke activiteiten, waarbij je verschillende spellen in onze speciale ruimte mag spelen. Haal jij het einde van onze stormbaan of stapel jij de hoogste stapel kratten? Kan je Billy onze rodeo stier verslaan of versla jij de tegenstander in onze boksring.

Natuurlijk kun je dit alles uitbreiden met een hapje, drankje, diner en een feestavond. Arrangementen zijn bij ons al mogelijk van 2 tot wel 1000 personen. Daarnaast zijn wij 7 dagen per week open op afspraak.
Altijd vooraf reserveren dus, bij voorkeur minimaal 1 dag van tevoren. Voor sommige tijden en activiteiten geldt een minimaal aantal personen/ omzet.