Beth & Flo in het Jagthuis Nederhorst den Berg

Twee pianistes die het liefst concerten geven die niet alleen concerten zijn. Dat zijn Claudette Verhulst en Elsbet Remijn, beiden in 2014 afgestudeerd in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Als pianoduo Beth & Flo maken zij een klassiek recital vrolijk en verrassend en een tikkie theatraal.

Braaf op de pianokruk blijven zitten? Beter niet! Verhalen vertellen, flirten met het publiek en ondertussen muziek van Gershwin, Saint-Saëns, Rachmaninov en andere componisten laten horen – dat is wat Beth & Flo het liefste doen. Het duo is in volle vaart op een ontdekkingsreis om alles wat er mogelijk is met klassieke muziek zich eigen te maken – waarbij ze hun publiek graag meenemen! Hun optreden zit ergens tussen een traditioneel concert en een cabaretprogramma rondom klassieke muziek. Maar geen twijfel: Remijn en Verhulst zijn pianisten om serieus te nemen. Als duo zijn ze perfect op elkaar ingespeeld en spelen zij als één 20 vingerige pianist. Op zondag 24 februari spelen Beth & Flo in Het Jagthuis een spiksplinter nieuw programma waar u erg blij van wordt.

zondag 24 februari 2019, aanvang 15.30 uur: Pianoduo Beth & Flo
Entree 17,50 euro (tot 25 jaar 10 euro). Reserveren via de website www.jagthuis.nl, per e-mail via stal@jagthuis.nl of telefonisch 0294-252609. De locatie van het concert is Het Jagthuis, Middenweg 88, Nederhorst den Berg (Horstermeer).

Praktische informatie

  Van Tot Toelichting
€ 17.50
€ 10.00 tot 25 jaar

Zondag 24 februari 2019 vanaf 15:30

Middenweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
1394 AM, Nederhorst den Berg