Bed and Breakfast de Zanderij

Bed & Breakfast de Zanderij is gelegen in beeldentuin de Zanderij, midden tussen de buitenplaatsen van ’s-Graveland en op de grens met de gemeente Hilversum.

Het vrijstaande gastenverblijf heeft een ruime gelegenheid op de begane grond, waar het ontbijt geserveerd wordt. Op de bovenverdieping bevinden zich twee ruime tweepersoonskamers. Tevens is op de bovenverdieping een toiletruimte met wastafel en op de begane grond een badkamer en toilet.

Op de bovenverdieping is een koelkast en waterkoker, u heeft de gelegenheid om hier zelf koffie en thee te zetten.

Wifi is aanwezig.

Prijs: €75,- per nacht, inclusief ontbijt.

Bed and breakfast de zanderij is vanwege haar fantastische ligging een goede uitgangsbasis voor plezierige en diverse activiteiten in de Gooi- en Vechtstreek. Als bezoeker van de bed and breakfast bent u welkom om ook 's-avonds van de tuin te genieten. De eigenaren van de bed and breakfast geven graag informatie over evenementen en bezienswaardigheden.

Op vele manieren kunt u in deze omgeving een plezierige tijd hebben. De bed and breakfast is gelegen aan vele fiets- en wandelroutes door het gooi, welke u de diverse omgevingen die het gebied rijk is laten zien. De gooi- en vechtstreek heeft een wisselend landschap met heide-, bos- en veengrond en een groot plassengebied. Daarnaast kunt u cultuurhistorisch uw hart ophalen op de vele landgoederen die 's-Graveland vormen. Ook de vestingstad Naarden, het oude Loosdrecht en  de pittoreske plaatsen Laren en Blaricum zijn een plezier om te bezoeken. Hier kunt u tevens genieten van lekker eten en drinken. Daarnaast bieden deze plaatsen veel muzikaal vertier en zijn ook in Hilversum en Bussum vele plezierige evenementen te vinden. Vlakbij de bed and breakfast vindt u daarnaast musea, zoals beeld en geluid, en het bezoekerscentrum van natuurmonumenten.

Praktische informatie

Prijs
Prijs is incl. ontbijt Ja
Accommodatie
Soort accommodatie Bed and Breakfast