AFGELAST! BandenMaat Drie Dorpenloop

Op zondag 7 juni wordt in Kortenhoef al weer de 31 editie van de BandenMaat Drie Dorpenloop gehouden. De Drie Dorpenloop voert door de landelijke omgeving van de dorpen ’s-Graveland, Kortenhoef en Ankeveen.

Dit evenement wordt jaarlijks door velen honderden enthousiaste lopers bezocht en door hen betiteld als een van de gezelligste en best georganiseerde loopevenementen in de regio. De BandenMaat Drie Dorpenloop onderscheidt zich door de ruime kleed/doucheaccommodaties, medische verzorging, mogelijkheid voor sportmassage en voor iedere deelnemer altijd een herinnering en onderweg een blaaskapel die voor de vrolijke noot zorgt.

Voor elke loper is er een geschikte afstand. Voor de kinderen tot en met 12 jaar is er de Thuizbij Kidsrun over 1500 meter, start om 11.30 uur. Om 12.00 uur vertrekken de andere lopers voor hun prestatieloop over 4, 7, 12 of 21 km. Beiden lopen worden vooraf gegaan door een professionele warming up.

Naast onze hardloopafstanden is er ook de mogelijkheid om te wandelen door een prachtig bosrijke omgeving. Voor mensen die graag onze mooie omgeving willen beleven, maar niet meer in staat zijn om dit hardlopend te doen zijn er een tweetal tochten uitgezet (15 en 20 kilometer). Start tussen 9.30 en 10.00 uur.


Voorinschrijven kan t/m 31 mei.
Voorinschrijven heeft het grote voordeel dat dit niet meer op de dag zelf hoeft. De loper kan zich dan volledig concentreren op het lopen en hoeft niet lang en onnodig in de rij te staan. Bovendien trakteert de jarige elke 30e inschrijver op een leuk cadeau.

Kortom gemak dient de mens en dat zullen de deelnemers op de dag zelf ook ervaren. Want de Bandenmaat Drie Dorpenloop is geen massaal evenement, maar een loop door schitterend natuurgebied met een persoonlijk karakter en dat blijft de enthousiaste organisatie met ruim 100 vrijwilligers ook nastreven. 

Kijk voor meer informatie op www.driedorpenloop.nl.

Startlocatie sporthal de Fuik Zuidsingel Kortenhoef
Vragen via mail naar info@driedorpenloop.nl of via tel. 035 - 6564661

Praktische informatie

Prijs
Prijs vanaf 3.00
Prijs tot 10.00
Belang
Belang regionaal
Zondag 7 juni 2020