Voorjaarswandeling olv Senver wandelgidsen Hilversum

Op deze voorjaarswandeling gaan we speciaal op zoek naar Stinzen planten die hier veelvuldig voorkomen,. Een bijzondere groep verwilderende voorjaarsbloemen. Het zijn vooral bol-, knol- en wortelgewassen die vanaf circa de 16e eeuw werden (en worden!) aangeplant op buitenplaatsen, rondom kastelen en landhuizen.

En verder bekijken we hoe ver de natuur al is in dit spannende seizoen, waar alles weer op springen staat en tot tegenstelling met de herfst gaan we nu genieten van de tere voorjaarskleuren.
Later passeren we de boerderij Stofbergen en na ca. 1.5 uur zijn we weer terug bij onze startplaats. ( Kan soms wat uitlopen)

Het is handig om stevige schoenen aan te doen want we gaan een echte boswandeling maken over van allerlei soorten paden.

Aanmelden is niet nodig.

Kosten: voor Senver leden is de prijs € 3,50, niet-leden betalen € 4,00